BESTELLEN

  • Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-.
  • Afhalen in onze winkel in ‘s-Hertogenbosch.
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis.
  • Veilig betalen via iDeal, PayPal, Creditcard of Bancontact (België).

Bestellingen vanaf  €50,- versturen wij kosteloos. Voor bestellingen beneden €50,- rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van €6,95. Bij bestellingen naar het buitenland wordt een aangepast tarief gehanteerd, deze ziet u voordat u uw betaling afrond.

Al uw aankopen worden bezorgd door PostNL. PostNL beschikt over een professionele bezorgingservice en levert van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 – 18.00. U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling ‘s avonds te laten bezorgen ( er wordt voor deze optie € 2,00 extra in rekening gebracht) of op een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen.

Binnen enkele minuten na het afronden van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hierin staat een bestelnummer. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden met PostNL, ontvangt u opnieuw een e-mail met daarin een track&trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren, dan wordt uw pakket standaard bij uw buren aangeboden. Als dat ook niet lukt, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen en wordt het de dag nadien, of zoals aangegeven op de melding opnieuw aangeboden.

Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op een van de PostNL afhaalpunten. Als u uw zending gaat ophalen dient u zich altijd te kunnen legitimeren.

RETOURNEREN

Mocht het online gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het tot 14 dagen na afleverdatum retour melden. Bij uw bestelbevestiging zit een formulier waarop u uw rekeningnummer kunt invullen waarop u uw geld terug gestort wilt hebben. Deze drukt u af en voegt u bij uw retourzending. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen in de originele doos met etiketten.

U kunt uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeven om retour te zenden. Of u kunt de artikelen in onze winkel retour brengen.

Dit kan op het adres:

  • Berkeley Mode
  • Visstraat 20
  • 5211 DN ’s-Hertogenbosch

Bij afgifte van uw pakket ontvangt u daarvan een bewijs, zorg ervoor dat u dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is.

Risico en kosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, streven wij ernaar het door ons verschuldigde bedrag zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 5 werkdagen terug te storten op uw bank-, giro- of creditcard rekening. U ontvangt per e-mail een creditnota. Beschadigde artikelen worden in overleg retour genomen met eventueel inhouding van een redelijke schadevergoeding.