Van jeugdig sportief tot business chique, met de onderstaande merken
kun je bij ons voor iedere gelegenheid altijd wat vinden.

Het Duitse merk Drykorn heeft zich sinds 1996 al snel weten te bewijzen als internationaal fashion label. De materialen komen voornamelijk uit Italië en Frankrijk, maar het hoofdkantoor bevindt zich in Duitsland. Drykorn hecht veel waarde aan kwaliteit en is toonaangevend met hun consistente fashion statements. De collecties van het label volgen altijd de laatste trends zonder de persoonlijkheid en individualiteit van het merk uit het oog te verliezen. Drykorn is modern, edgy maar ook classy.

Belstaff is een kledingmerk van Britse origine. Het bedrijf werd in 1924 opgericht door Eli Belovitch en zijn schoonzoon Harry Grosberg in Longton, Staffordshire . De naam Belstaff is een combinatie van de achternaam van Eli en zijn Staffordshire-huis.

Belstaff was het eerste bedrijf dat waskatoen gebruikte bij de productie van waterdichte kleding voor motorrijden. Momenteel is Belstaff een veel gebruikt label als styling voor film en televisie en is daardoor erg gegroeid als vooraanstaand modemerk.

De krachten van Jacob Cohën zijn de onnavolgbare factoren van het merk: comfortabel, stoffen van hoge kwaliteit en exclusieve elegantie. De visie van het team was om een product te creëren wat zowel formeel als informeel te dragen is, en dat mannen eindelijk een skinny jeans kunnen dragen met een blazer.

Het Italiaanse merk Mason’s is er voor iedereen die houdt van unieke en elegante kleding met een focus op detail, functionaliteit en kwaliteit. Mason’s is een merk met grote collecties aan uitstekende chino’s. Door de vele variaties in ontwerpen, kleuren en stofgebruik is er voor iedere gelegenheid een geschikt item te vinden en wordt Mason’s ook wel ‘de chino expert van Italië’ genoemd.

Viadeste is onderdeel van het Italiaanse merk Gran Sasso wat in 1952 begon als een klein familie bedrijf. Gran Sasso behoort tot de belangrijkste spelers in de gebreide en vrijetijdskleding.

Elk product is met de hand gemaakt en maakt gebruik van hoogwaardige vakmanschapstechnieken om een exclusief en herkenbaar item te worden wat maakt dat Viadeste/Gran Sasso garant staat voor kwaliteit en luxe.

Het Parijse schoenenmerk Philippe Model kwam tot stand toen Philippe op zijn twaalfde besloot zijn eigen hoeden en schoenen te maken. Op zijn 22ste (anno 1978) groeide dit uit tot zijn eigen lijn en werkte hij samen met Jean-Paul Gaultier.

Vandaag de dag is Philippe model een elegant en exclusief, maar ook creatief en sportief schoenen en tassen merk welke garant staat voor kwaliteit en comfort.

Ralph Lauren, geboren als Ralph Lifshitz (New York 14 oktober 1939) is de bekendste Amerikaanse
Mode ontwerper.
Bekend geworden door zijn merk Polo Ralph Lauren dat hij oprichtte in 1967.
Het logo van de polospeler is sindsdien een toonaangevend leisure wear label voor jong en oud.