Onze merken

Van jeugdig sportief tot business chique, met de onderstaande merken
kun je bij ons voor iedere gelegenheid altijd wat vinden.

ANDREA D’AMICO creëert riemen en accessoires van hoge kwaliteit en weet dit te combineren met de schoonheid van de ‘made in Italy’ stijl. De technische kenmerken van vakmanschap staan centraal alsmede creativiteit en exclusiviteit wat ervoor zorgt dat de collectie een sterke, moderne uitstraling krijgt.

De collectie is goed te combineren met zowel een klassieke als casual outfit en zorgt voor het puntje op de ‘i’.

Dit merk van Italiaanse allure kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en het gebruik van luxueuze stoffen. De Italiaanse uitstraling van dit Bredase kledingmerk komt voort uit de nauwe samenwerking met een Italiaanse producent. Artu Napoli staat voor kwaliteit en verfijning.

Omdat nooit een dag hetzelfde is kun je met Artu Napoli sportieve en klassieke basics mixen & matchen. De collectie is geschikt voor iedere gelegenheid, maar is vooral bedoeld om er goed uit te zien.

Belstaff is een kledingmerk van Britse origine. Het bedrijf werd in 1924 opgericht door Eli Belovitch en zijn schoonzoon Harry Grosberg in Longton, Staffordshire . De naam Belstaff is een combinatie van de achternaam van Eli en zijn Staffordshire-huis.

Belstaff was het eerste bedrijf dat waskatoen gebruikte bij de productie van waterdichte kleding voor motorrijden. Momenteel is Belstaff een veel gebruikt label als styling voor film en televisie en is daardoor erg gegroeid als vooraanstaand modemerk.

Het Italiaanse merk Bolzonella 1934 staat voor passie, research, exclusiviteit en innovatie. Een merk waarbij research de voornaamste focus is, waar ieder shirt een eigen identiteit krijgt met een sterke energie. De uitdaging bij Bolzonella 1934 is om te starten met onbewerkt materiaal en uit te werken tot iets unieks maar ook herkenbaars.

De collectie kan zowel casual als formeel worden gedragen, waar het de drager vrij laat in zijn interpretatie.

Het Duitse merk Drykorn heeft zich sinds 1996 al snel weten te bewijzen als internationaal fashion label. De materialen komen voornamelijk uit Italië en Frankrijk, maar het hoofdkantoor bevindt zich in Duitsland. Drykorn hecht veel waarde aan kwaliteit en is toonaangevend met hun consistente fashion statements. De collecties van het label volgen altijd de laatste trends zonder de persoonlijkheid en individualiteit van het merk uit het oog te verliezen. Drykorn is modern, edgy maar ook classy.

Het Italiaans jeansmerk Jacob Cohen staat bekend om zijn onnavolgbare kenmerken: comfort en hoogwaardige stoffen aan de ene kant, exclusiviteit en elegantie aan de andere kant.

De visie achter de kleding van Jacob Cohen is om een casual product te creëren dat zelfs geschikt is voor de meest formele momenten. De jeans van Jacob Cohen onderscheidt zich door zijn ‘tailormade’ constructie, het gebruik van hoogwaardige stoffen en kostbare details waardoor er veel sprake is van comfort, exclusiviteit en elegantie.

JOOP! is een Duits merk wat in de jaren 90 begon als lederwaren, schoenen, brillen, horloges en sieraden label. Inmiddels is JOOP! uitgebreid met kleding voor zowel dames als heren en meubel accessoires in hun collectie. Het merk heeft een goed ontwikkeld gevoel voor stijl, persoonlijkheid en sex-appeal. JOOP! kenmerkt zich door zijn stijlvolle maar toch ook eddy en moderne snit.

Het Italiaanse merk Mason’s is er voor iedereen die houdt van unieke en elegante kleding met een focus op detail, functionaliteit en kwaliteit. Mason’s is een merk met grote collecties aan uitstekende chino’s. Door de vele variaties in ontwerpen, kleuren en stofgebruik is er voor iedere gelegenheid een geschikt item te vinden en wordt Mason’s ook wel ‘de chino expert van Italië’ genoemd.

Het Parijse schoenenmerk Philippe Model kwam tot stand toen Philippe op zijn twaalfde besloot zijn eigen hoeden en schoenen te maken. Op zijn 22ste (anno 1978) groeide dit uit tot zijn eigen lijn en werkte hij samen met Jean-Paul Gaultier.

Vandaag de dag is Philippe model een elegant en exclusief, maar ook creatief en sportief schoenen en tassen merk welke garant staat voor kwaliteit en comfort.

Viadeste is onderdeel van het Italiaanse merk Gran Sasso wat in 1952 begon als een klein familie bedrijf. Gran Sasso behoort tot de belangrijkste spelers in de gebreide en vrijetijdskleding.

Elk product is met de hand gemaakt en maakt gebruik van hoogwaardige vakmanschapstechnieken om een exclusief en herkenbaar item te worden wat maakt dat Viadeste/Gran Sasso garant staat voor kwaliteit en luxe.